Η MD5, Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας για προϊόντα και λύσεις IT Security και Network Management, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Entrust, εταιρεία που δραστηριοποιείται σε λύσεις ασφάλειας που βασίζονται στη ψηφιακή οντότητα των χρηστών.

Η νέα αυτή συνεργασία επιτρέπει στην MD5 να επεκτείνει τη γκάμα των λύσεων που προσφέρει με νέες λύσεις στο χώρο του strong authentication, της κρυπτογράφησης, του PKI και γενικότερα της ασφάλειας σε πολλαπλά επίπεδα.

Η MD5 θα έχει την ευθύνη της διανομής και υποστήριξης όλης της σειράς προϊόντων της Entrust για την Ελλάδα και την Κύπρο. H Entrust προσφέρει λύσεις ασφάλειας με βάση την ψηφιακή οντότητα των χρηστών που προστατεύουν επιχειρήσεις, καταναλωτές, πολίτες και Web sites σε περισσότερους από 4.000 οργανισμούς σε 60 διαφορετικές χώρες.