Σήμερα απονεμήθηκε στην Entersoft το βραβείο «2010 Microsoft Country Partner of the Year for Greece».

Η εταιρεία βραβεύθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στην τεχνολογία της Microsoft.

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, της Entersoft, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Entersoft που επιλέχθηκε στην τιμητική αυτή βράβευση, ως αναγνώριση της τεχνολογικής της πρωτοπορίας και μάλιστα μέσα από ένα πλήθος διεθνών εταιρειών. Η σταθερή μας προσήλωση στην καινοτομία και την άμεση υιοθέτηση όλων των νέων τεχνολογιών της Microsoft συνεχίζεται και φέτος. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες διεθνώς που παρουσίασαν προϊόντα που υποστηρίζουν τα Windows 7 , το Microsoft .Net 4 και τον SQL Server 8 αξιοποιώντας τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της Microsoft.»

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ οι νικητές έχουν επιλεγεί από 3.000 περίπου εταιρείες παγκοσμίως. Η Entersoft αναγνωρίστηκε ως εταιρεία με τεχνολογική υπεροχή, καινοτομία και άψογη συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, κερδίζοντας το βραβείο του «Microsoft Country Partner of the Year».
Το βραβείο αυτό, (Microsoft Partner Award) αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.