Σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους Τύπου τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε τα Windows Phone 7.5, την αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για κινητά τηλέφωνα.

Η έκδοση αυτή βασίζεται στα Windows Phone 7, που παρουσιάστηκαν πέρυσι τον Οκτώβριο, ενώ ενσωματώνει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές νέες δυνατότητες στους χρήστες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Τζίνα Τιριακίδου, Product Marketing Manager της Microsoft Ελλάς παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5, αναδεικνύοντας τα κυριότερα χαρακτηριστικά του.

Το κοινό στη συνέχεια είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και να περιεργαστεί τις νέες Windows Phone 7.5 συσκευές,  οι οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα το HTC Radar,το Samsung Omnia W και το HTC Titan. Η αναβάθμιση Windows Phone 7.5, που είχε γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία «Mango», είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους κατόχους Windows Phone 7.