Σε ειδική ημερίδα, με τίτλο The Power of Cloud Computing, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να επενδύσουν στο Cloud Computing και να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη.

Η εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν κυρίως σε προγραμματιστές και επαγγελματίες της πληροφορικής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο David Chappell, Διευθυντής της Chappell & Associates, San Francisco, California, ο οποίος κατά την εισήγησή του εστίασε στη δυναμική του cloud computing, ενώ ακολούθησε ο Patric Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, ο οποίος ανέφερε:

«Το Cloud Computing αποτελεί τη νέα μεγάλη τάση στην πληροφορική που πολύ άμεσα θα δούμε να προσελκύει το ενδιαφέρον, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις θα συνειδητοποιούν ότι αποτελεί μια έξυπνη επένδυση με υψηλή αποδοτικότητα. Η Microsoft προσφέρει διαφορετικά μοντέλα διάθεσης υπηρεσιών στο cloud, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε τύπου και μεγέθους, να επωφεληθούν από τις δυνατότητες των σύγχρονων προτάσεων της πληροφορικής».