Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε το Microsoft Dynamics NAV 2009, τη νέα έκδοση της ολοκληρωμένης εφαρμογής ERP, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του προϊόντος, αλλά και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις που αξιοποιούν το Microsoft Dynamics NAV. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του κλάδου της πληροφορικής και του επιχειρηματικού κόσμου ευρύτερα, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δυνατότητα ενδυνάμωσης της παραγωγικότητάς των επιχειρήσεων μέσω της αποτελεσματικότερης οργάνωσης των λειτουργιών τους.

Στην εισήγησή του, ο Πάνος Γκίκας, Microsoft Dynamics Lead της Microsoft Ελλάς, εξήγησε τη στρατηγική της Microsoft Dynamics και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο τα βασικά χαρακτηριστικά του Microsoft Dynamics NAV 2009 – απλότητα, ευελιξία και συνεργασία σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας – συντελούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη δραστική  μείωση του κόστους.

Τα νέα γνωρίσματα του Microsoft Dynamics NAV 2009 παρουσίασε ο Frank Fugl, Senior Product Manager της Microsoft Dynamics NAV Global Product Management, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ειδική παρουσίαση της εφαρμογής από στελέχη της Microsoft Ελλάς.