Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διεθνή διάθεση του Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, της ανανεωμένης έκδοσης της σειράς προϊόντων Office.

To Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι μια υπηρεσία που παρέχεται στο Cloud, βοηθώντας τους πολυάσχολους ανθρώπους να διαχειριστούν ευκολότερα τις συνεχώς αυξανόμενες εργασιακές και οικογενειακές τους ευθύνες.

Η νέα αυτή πρόταση περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office, ενώ δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασής της σε μέχρι πέντε συσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι Windows tablet, PC ή Mac. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα €99, ή €10 το μήνα, περιλαμβάνοντας χώρο στο Skydrive και κλήσεις Skype.

«Αυτή δεν είναι απλά άλλη μια έκδοση του Office. Αυτό είναι το Office ανανεωμένο για να λειτουργεί ως υπηρεσία cloud», ανέφερε ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft. «Σε συνδυασμό με τα Windows 8 και τα Windows Phone 8, το Office 365 σας δίνει την ελευθερία να κάνετε τις εργασίες σας όποτε και όπως τις θέλετε».

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει πρώτα στο cloud νέα χαρακτηριστικά και νέες υπηρεσίες, μετασχηματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον παραδοσιακό τριετή κύκλο κυκλοφορίας της εταιρείας.