Η Mobile Technology συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο «Winning Together in Difficult Times», το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων super-markets και consumer goods, αναδεικνύοντας αποτελεσματικές στρατηγικές για την από κοινού αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο εν μέσω της κρίσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grande Bretagne την Τετάρτη, 16 Μαρτίου και διοργανώνεται από το περιοδικό ΣΕΛΦ-ΣΕΡΒΙΣ και τη BOUSSIAS. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών του συνεδρίου θα είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος της Mobile Technology, Onen Atacan. Ο ONEN Onen είναι Channel Sales Manager, Turkey & Balkans της Honeywell Scanning & Mobility που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές εξοπλισμού λιανικής. Κεντρικό θέμα της παρουσίασής του (12:35-12:40) θα αποτελέσει το case study ενός από τους πλέον ανταγωνιστικούς retailers παγκόσμιας εμβέλειας.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθεί στην περίπτωση της Tesco, καθώς και της Migros, οι οποίες επέλεξαν αυτοματοποιημένες λύσεις φορητότητας της Honeywell, για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους μέσα από την αναβάθμιση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.