Στην εκδήλωση "Oracle Applications: ένα νέο πρότυπο για την Καινοτομία", που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου, 8.30-14.00, στο Athens Hilton, κορυφαία στελέχη παρουσιάζουν την ολοκληρωμένη στρατηγική της Oracle σχετικά με τις επιχειρηματικές εφαρμογές και τονίζουν τον τρόπο με τον οποίο η επόμενη γενιά εφαρμογών υποστηρίζει τους στόχους της επιχείρησης.

Εκπρόσωποι της Oracle θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Oracle Applications και θα δώσουν στους πελάτες τη δυνατότητα να δουν τον τρόπο με τον οποίο μια ευέλικτη στρατηγική εφαρμογών είναι σε θέση να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να ωφελήσει την παραγωγικότητα, σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον.

Οι παράλληλες συνεδρίες της εκδήλωσης θα επιτρέψουν στους πελάτες να εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταποκριθούν στις υφιστάμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στους τομείς του Δημοσίου, των Επικοινωνιών, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και του ευρύτερου Ιδιωτικού τομέα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, επίσης, περιπτώσεις επιτυχών υλοποιήσεων σε εταιρείες όπως οι Multipart, Ευρωπαϊκή Πίστη, Δ.Ε.Η., Interamerican, Επίλεκτος Group of Companies, Carrefour – Μαρινόπουλος, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Tram, ΟΤΕ.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Oracle Fusion Middleware, την υποκείμενη υποδομή των Oracle Fusion Applications, καθώς και για το πώς μπορεί να αυξήσει την αξία των επενδύσεών τους σε εφαρμογές.