Η Oracle Ελλάς συνέχισε την ανοδική της πορεία κατά το πρώτο τρίμηνο του Οικονομικού Έτους 2009 και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, μεταξύ των επιχειρήσεων και οργανισμών που επέλεξαν ή επέκτειναν τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις τους βρίσκονται και οι Ο.Α.Ε.Δ.

Συμβούλιο της Επικρατείας, ΕΛΒΑΛ, Δήμος Θεσσαλονίκης, Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, 4η ΔΥΠΕ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, hellas online, Alpha Bank, Χάρης Γιαννούλας ΑΕ (Planet Home), κ.λπ.

Όσον αφορά στην Oracle Corporation, ανακοίνωσε τη συνεχιζόμενη αύξηση πελατών για τα προϊόντα της στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (ΕΜΕΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2009.

Τα έσοδα κατά GAAP στην περιοχή της ΕΜΕΑ αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, φτάνοντας τα 1,83 δισ. δολάρια.

“Εξακολουθούμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των μεγάλων, αλλά και μικρών οργανισμών στην περιοχή της ΕΜΕΑ”, δήλωσε ο Sergio Giacoletto, Executive Vice President της Oracle Europe, Middle East and Africa.