Η Outpost24, εταιρεία που δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες Vulnerability Management και assessment, ανακοίνωσε σήμερα την λειτουργία του νέου γραφείου της στην Αθήνα, για την διάθεση των προϊόντων της Outpost24 σε Ελλάδα και Κύπρο.

To νέο γραφείο της Outpost24 σηματοδοτεί την στρατηγική επέκταση της εταιρείας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των επιχειρήσεων, για εύκολες σε χρήση λύσεις vulnerability assessment και management, με χαμηλό κόστος κτήσης. H Εύη Μπουρδάκου αναλαμβάνει τη διεύθυνση του νέου γραφείου της Outpost24. Η Ε. Μπουρδάκου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα του ICT, ξεκίνησε την καριέρα της το 1997 ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Στη συνέχεια ανέλαβε θέσεις ευθύνης σε τμήματα τεχνολογίας, πωλήσεων και μάρκετινγκ,  σε εταιρείες όπως η  Datamedia, Microsoft, SAS SA, Velti και Vodafone. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.