Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, παρουσίασε την επιτυχημένη δραστηριότητά της στην Πολωνική αγορά, στο Polish-Greek Economic Forum, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού το Υπουργείο Οικονομίας της Πολωνίας, η Ελληνική Πρεσβεία στην Πολωνία και το Πολωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια.

H PLAY, η μεγαλύτερη ελληνική επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Πολωνική αγορά, αποτελεί πρότυπο για το πώς η ελληνική τεχνογνωσία και η καινοτομία μπορούν να «κατακτήσουν» τις αγορές του εξωτερικού και μέσω της επιτυχίας να επιστρέψουν πολλαπλασιαστικά κεφάλαια προς επένδυση στην ελληνική αγορά.

Για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας PLAY, μίλησε στο εν λόγω συνέδριο ο Βασίλης Μπίλης, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού ο οποίος δήλωσε σχετικά, «Η PLAY, ως η μεγαλύτερη ελληνική επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην πολωνική αγορά, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των επενδυτικών δυνατοτήτων που «κρύβουν» οι ξένες αγορές και συγκεκριμένα η Πολωνία. Με «όπλα» της τη συνολική αξία προς το πελάτη και την τεχνολογική υπεροχή, η PLAY έχει αναπτύξει το πιο σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο κινητής στη χώρα και κερδίζει συνεχώς μερίδια αγοράς».

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα και, μέσα σε 6 χρόνια, έχει κατακτήσει το 18% της αγοράς ξεπερνώντας τα 10 εκατ. συνδρομητές.