Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, η Playmobil ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στη Xerox Hellas αναφορικά με την υποστήριξη των ενεργειών επικοινωνίας και marketing της Playmobil.

Έτσι η Xerox θα συνεχίσει να καλύπτει τις προωθητικές ανάγκες της Playmobil που σχετίζονται με εκτυπώσεις και marketing κατασκευές. Οι ανάγκες μιας μεγάλης εταιρείας όπως η Playmobil όχι μόνο είναι πολλές, αλλά καλύπτουν και πολλούς διαφορετικούς τομείς, από φυλλάδια και αφίσες μέχρι καταλόγους και εξειδικευμένες κατασκευές για το Playmobil FunPark που βρίσκεται στην Κηφισιά.

«Ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέξαμε τη Xerox ήταν η αξιοπιστία της» ανέφερε η Ειρήνη Ευφραιμίδη, Marketing Manager της Playmobil Hellas.
Και συνέχισε τονίζοντας: «Διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα για την παραγωγή προωθητικών υλικών, η Xerox μας προσέφερε επαγγελματικές λύσεις υψηλής ποιότητας και σημαντικές οικονομίες κλίμακας.

Ταυτόχρονα, λειτούργησε συμβουλευτικά, προτείνοντάς μας νέες σχεδιαστικές προσεγγίσεις και μια μεγάλη ποικιλία υλικών». «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα brand σαν την Playmobil, με ιστορική παρουσία στην Ελλάδα, μας εμπιστεύτηκε. Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες τους, καταλήγουμε σε λύσεις που τους βοηθούν να μεταδώσουν σωστά τα μηνύματα τους, να απλοποιήσουν τις σχετικές διαδικασίες τους και να μειώσουν σημαντικά τα κόστη τους» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Κυπριώτης, υπεύθυνος του τμήματος Communication & Marketing Services της Xerox Hellas.