Η Praktiker επενδύει και εξελίσσει δυναμικά τις online υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές παρουσιάζοντας το αναβαθμισμένο site της, που ήδη έχει θερμή υποδοχή από τους καταναλωτές.

Εγκαινιάζοντας την είσοδο της για πρώτη φορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο τον Ιανουάριο του 2012, η Praktiker ήταν το πρώτο δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα που παρείχε στους καταναλωτές τη δυνατότητα μέσω του www.praktiker.gr, να αποκτούν προϊόντα για κάθε τους ανάγκη: για το σπίτι, τον κήπο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο. Σημειώνει δε υψηλά στατιστικά απόδοσης (Μέγιστη μηνιαία επισκεψιμότητα 900.000, Μέσος χρόνος παραμονής 5’ σε κατά μέσο όρο 11 σελίδες).

Το αναβαθμισμένο και ανανεωμένο site www.praktiker.gr βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των χρηστών και παρέχει νέες online δυνατότητες, όπως εξόφληση online παραγγελιών μέσω αντικαταβολής και online ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντων στα 14 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα. Την επιμέλεια ανανέωσης του site της έχει αναλάβει η Information Systems Impact.