Η QIVOS (πρώην CLOUDBIZ), μέλος του Ομίλου FFG και κορυφαίο marketing technology agency με σημαντική δραστηριότητα σε 10 χώρες, προκρίθηκε στους φιναλίστ του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού βραβείων Loyalty Magazine Awards 2017, που διοργανώνεται φέτος για 6η χρονιά από το περιοδικό Loyalty Magazine.

Στα φετινά βραβεία η QIVOS είναι φιναλίστ στις 5 διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες κατέθεσε υποψηφιότητα για έργα επιβράβευσης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί και τα οποία ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα, την ευκολία και τα ουσιαστικά οφέλη που παρέχουν στον καταναλωτή, χτίζοντας δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με το εκάστοτε brand.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι υποψήφια στις ακόλουθες κατηγορίες:

1.  « Best use of CRM» με το «ΙΚΕΑ Family» της IKEA
2.  «Best use of Customer Data & Analytics» με το M&S Bonus της Marks & Spencer
3.  «Best loyalty program of the year – Retail (non – food)» με το «FF Group Exclusive» του Ομίλου Folli Follie Group
4.  «Best new loyalty program of the year» με το «FF Group Exclusive» του Ομίλου Folli Follie Group
5.  «Best coupon/voucher based loyalty program of the year (virtual or paper)» με το «FF Group Exclusive» του Ομίλου Folli Follie Group

Τα παραπάνω προγράμματα επιβράβευσης έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά από την QIVOS για την Ελλάδα αλλά και για χώρες του εξωτερικού στις οποίες έχουν δυναμική παρουσία οι συγκεκριμένες εταιρείες. Διαθέτοντας ήδη φυσική παρουσία στο Λονδίνο και προγραμματίζοντας τη πλήρη λειτουργία γραφείου στο Χονγκ Κονγκ στο δεύτερο εξάμηνο του 2017, η εταιρεία στοχεύει σταθερά στη δυναμική ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό και στη σύναψη νέων συνεργασιών μέσω της παροχής πρωτοποριακών loyalty/CRM και e-commerce υπηρεσιών.

Τα Loyalty Magazine Awards 2017 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και επιτεύγματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά του CRM και loyalty σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Νικητές των βραβείων θα αναδειχθούν εταιρείες που θα δείξουν πώς λειτουργεί το καλύτερο card-based loyalty πρόγραμμα με βάση συγκεκριμένα μετρήσιμα κριτήρια (όφελος για τον πελάτη, εμπορικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του brand κ.ά). Η βράβευση των καλύτερων εταιρειών και των πιο πρωτοποριακών προγραμμάτων loyalty θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο Λονδίνο.