Η Real Consulting εξαγόρασε το 75% της Incadea, αυστριακής εταιρείας εξειδικευμένης στο χώρο αγοράς αυτοκινήτου. Η Incadea έχει παρουσία σε 40 και πλέον χώρες με 22 εξειδικευμένους συνεργάτες ( μεταξύ των οποίων οι κορυφαίες εταιρείες Tectura, EDS, T- Systems, SI- Data, κλπ).

Το λογισμικό της (incadea.engine), απευθύνεται στο σύνολο των καθέτων συγκροτημάτων αυτοκινήτων (πωλήσεων και συντηρήσεων αντιπροσωπειών και dealers). Σχεδιάστηκε με βάση το ERP της Microsoft Dynamics NAV και της διεθνούς εμπειρίας της Incadea, ικανοποιώντας και τις πλέον απλές και σύνθετες απαιτήσεις στους τομείς CRM, αγοράς, πώλησης, και επισκευής αυτοκινήτων, MIS (Management Information System). Στο πελατολόγιο της Incadea, το προϊόν της οποίας απευθύνεται σε μια αγορά 2,5 εκατ. Αδειών – χρηστών, περιλαμβάνονται οι κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, όπως  BMW,  VW/Audi, Mercedes, Toyota, Mazda, Ferrari κ.λ.π.

Σήμερα πραγματοποιούνται πάνω από 1.000.000 πωλήσεις οχημάτων και εξυπηρετούνται παγκοσμίως πάνω από 2.500.000 διελεύσεις από συνεργεία (ετησίως) με τα συστήματα της Incadea.