Η Regate AE εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία ΑΕ.

Πρόκειται για την πλέον αναγνωρισμένη βιομηχανία κουφέτων, η οποία μετά από 60 χρόνια αφοσίωσης και συνεχούς προσπάθειας, συνεχίζει να κατέχει μια εξέχουσα θέση στον κλάδο της κουφετοποιίας και των ζαχαρωδών προϊόντων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Η λύση φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising που υλοποιήθηκε, προσαρμόστηκε ώστε να ενσωματώσει τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Πωλήσεων και να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των εν κινήσει στελεχών της εταιρείας. Από τις σημαντικές ιδιαιτερότητες της λύσης που παραδόθηκε, αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι υποστηρίζει πλήρως την ανάγκη του χρώματος-μεγέθους που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας.

Επιπλέον, με το module BizeGate Supervisors παρέχονται στους επιθεωρητές και επικεφαλής Πωλήσεων δυνατότητες αποτελεσματικής διαχείρισης και επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο της ομάδας των εξωτερικών πωλητών.