Η Retail@Link ΑΕ (μέλος του Ομίλου Entersoft) υλοποίησε έργο ηλεκτρονικής τιμολόγησης στη Nutriart, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους προϊόντων διατροφής στην Ελλάδα (αποτελείται από τις εταιρείες άρτου και αρτοποιημάτων 'Κατσέλης', αλεύρων, σιμιγδαλιών και ετοίμων μιγμάτων 'Αλλατίνη' και προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης 'Plaza').

Η επιλογή του e-Invoicing της Retail@Link ακολούθησε την ήδη επιτυχημένη εφαρμογή στον Όμιλο Nutriart τηs υποστήριξης μεταφοράς δεδομένων με Electronic Data Interchange (e-Invoicing / EDI) από τη Retail@Link.

Η υπηρεσία e-invoicing, επιτρέπει στην Nutriart να αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα τιμολόγια  για απευθείας εισαγωγή στο σύστημα των  λιανέμπορων που συνεργάζεται, καταργώντας καταχωρήσεις και συνήθη λάθη, κάνοντας συγχρόνως καλύτερες συμφωνίες καρτέλας.

Ακόμη, επωφελείται από την κατάργηση εξόδων αναλωσίμων, εντύπων και αποστολής, γίνεται οικονομία χρόνου και κόστους από την κατάργηση της χειροκίνητης καταχώρησης με αποτέλεσμα  την ποιοτικότερη αξιοποίηση ανθρωπίνων και υλικών πόρων.