Την Τρίτη 21 Μαΐου, η SAP Hellas διοργανώνει την παρουσίαση ΟΕΜ Partner Discovery Workshop, στα γραφεία της SAP Hellas, με βασικό ομιλητή τον Diogo Baptista, SAP EMEA OEM Presales.

Ανεξάρτητα από το αν μια εταιρία προσφέρει υπηρεσίες, applications, τεχνολογία on premise ή στο cloud, η συνεργασία με την SAP χαράζει τη στρατηγική της με λιγότερο ρίσκο και σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές της αγοράς. Οι εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν από προϊόντα SAP που μπορούν εύκολα να ενοποιηθούν στη δική τους πλατφόρμα, έχουν προβλέψιμο κύκλο νέων εκδόσεων και δυνατότητα υποστήριξης.

Το χαρτοφυλάκιο του SAP OEM περιλαμβάνει τις καλύτερες λύσεις που έχουν εφαρμογή σε ετερογενή περιβάλλοντα στις εξής περιοχές: business intelligence, high-value analytics, dashboards, data services,  advanced billing solutions και mobility.Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν ήδη 850 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, αύξηση ευκαιριών και εσόδων, μείωση κόστους και χρόνου ανάπτυξης και γρήγορο time to market, μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών, καθώς και ανάπτυξη και παράδοση νέων λύσεων.