Η Scicom πιστοποιήθηκε ως Oracle Certified Partner με ειδίκευση στην ολοκληρωμένη ERP λύση Oracle JD Edwards EnterpriseOne.

Ο Πρόεδρος της Scicom, Παναγιώτης Κοκαλάκης, δήλωσε: “Μετά από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Επιχειρηματικού Λογισμικού, τόσο με τις δικές μας λύσεις για μεγάλα και απαιτητικά συστήματα, όσο και με σύγχρονα διεθνή ERP συστήματα, επιλέξαμε να επενδύσουμε στη συνεργασία με την Oracle, με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευελιξία και τις επιλογές που χρειάζονται.

Στόχος μας είναι, η ταχεία προσαρμογή και ανάπτυξη των πελατών μας στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, με τρόπο ασφαλή και αποδοτικό”. “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πιστοποίηση της Scicom ως συνεργάτη της Oracle, με εστίαση στην προώθηση και υλοποίηση του Oracle JD Edwards EnterpriseOne στην ελληνική αγορά και την καλωσορίζουμε στο Oracle PartnerNetwork”, σχολίασε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Sales Manager για το GCMM cluster χωρών, της Oracle Ελλάς.