Στη SiEBEN απονεμήθηκε το βραβείο «2011 Microsoft Country Partner of the Year for Greece». Η SiEBEN επιλέχθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στις τεχνολογίες της Microsoft.

O Ισίδωρος Σιδερίδης, Γενικός Διευθυντής της SiEBEN, ο οποίος παρευρέθηκε στο Microsoft WPC στο Los Angeles, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τη SiEBEN η βράβευση της ως συνεργάτης της χρονιάς από την Microsoft. Με το βραβείο αυτό, αποδεικνύεται η τεχνολογική υπεροχή της SiEBEN, η σταθερή μας προσήλωση στην καινοτομία και η άμεση και αποκλειστική υιοθέτηση όλων σχεδόν των νέων τεχνολογιών της Microsoft.

Φέτος, έχουμε κάνει μια μεγάλη μετάβαση προς το Cloud, με το Office 365 και υλοποιώντας νέα προϊόντα (Cloud-Campaign.com), ή μεταφέροντας έτοιμες λύσεις μας στο Windows Azure (βραβείο Early Adopter 2011). Επίσης είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρία η οποία έγινε Microsoft Gold Certified Partner στα Unified Communications».

Το βραβείο Microsoft Partner Award αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Με την βράβευση αυτή η SiEBEN αναγνωρίζεται για την αποτελεσματική της συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, για την καινοτομία της, την ικανοποίηση των πελατών της, την διεύρυνση του πελατολογίου της αλλά και την επιχειρηματική της εμβέλεια.