Η SoftOne εγκατέστησε το λογισμικό Soft1 ERP σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας, το Mediterraneo Hospital, ένα πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο δυναμικότητας 147 κλινών στη Γλυφάδα.

Με την αξιοποίηση του Soft1 ERP έχει επιτευχθεί ουσιαστική μείωση του χρόνου εργασίας των εργαζομένων στις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και των ιατρών συνεργατών του Νοσοκομείου. Μεταξύ των ειδικών απαιτήσεων που καλύφθηκαν είναι η διασύνδεση του Soft1 ERP με τη Νοσοκομειακή εφαρμογή Hospital Leader, η οποία αναπτύχθηκε από το συνεργάτη της SoftOne Micro’s Leader AE.

Επιπλέον, επιτεύχθηκε η αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης όλων των κινήσεων (Τιμολογίων-ΑΠΥ) των ασθενών από το Hospital Leader μέσω Soft1 ERP, η παρακολούθηση ενοποιημένης καρτέλας Πελάτη-Ασθενή, η παρακολούθηση των υπολοίπων της αποθήκης ανά αποθηκευτικό χώρο με αναλώσεις αποθεμάτων στους χώρους αυτούς (χειρουργεία, φάρμακα ασθενών), καθώς και η πλήρης κάλυψη της συλλογικής σύμβασης εργασίας (Ο.Σ.Ν.Ι.Ε.) των ιδιωτικών κλινικών σε συνδυασμό με την κατά παραγγελία διαχείριση των επιδομάτων που δημιουργήθηκε για το Mediterraneo Hospital.

Τέλος, αναμένεται άμεσα η προσθήκη της διαχείρισης επισκέψεων σε υποψήφιους συνεργάτες-γιατρούς, καθώς και η παρακολούθηση της μετέπειτα συνεργασίας τους, όπως για παράδειγμα, ασθενείς που χειρουργήθηκαν, υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, έσοδα κ.λπ. με την αξιοποίηση της εφαρμογής Soft1 CRM.