Η Space Hellas πιστοποιήθηκε ως Websense Gold Certified Partner, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλήρως τις λύσεις της Websense, τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Η Websense είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας, που αφορούν στο Web Security, στο E-mail Security και στο Data Security. «Προστατεύει» πάνω από 40.000 οργανισμούς και πάνω από 40 εκατομμύρια εργαζομένους παγκοσμίως από κακόβουλους κώδικες και απώλεια εμπιστευτικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πολιτικών ασφάλειας. Η πιστοποίηση Websense Gold Certified Partner, κατατάσσει τη Space Hellas στους κορυφαίους συνεργάτες της Websense, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα πλαίσιο εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας.

Όπως τόνισε ο Elion Guy, Regional Manager της Websense: “Στα πλαίσια των αλλαγών που επιχειρούμε στην ελληνική αγορά αλλά και σαν μέρος της αφοσίωσής μας σε αυτήν, είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας να έχουμε ένα πιστοποιημένο συνεργάτη όπως η Space Hellas, ο οποίος είναι σε θέση να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να υποστηρίζει τις λύσεις της Websense”.