Η TotalSoft Hellas, θυγατρική της εταιρείας παροχής λογισμικού TotalSoft και μέλος του Ομίλου της Global Finance, αναβαθμίστηκε σε Platinum Partner στο Oracle PartnerNetwork (OPN).

Ως Platinum μέλος, η Oracle αναγνωρίζει την εξειδίκευση και υπεροχή της TotalSoft και των θυγατρικών της στην παροχή υπηρεσιών πώλησης, pre-sales, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων Oracle Database 11g, Oracle Business Intelligence, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager και Oracle Primavera.

Η TotalSoft είναι συνεργάτης της Oracle από το 1998 και με τον τίτλο του Platinum Partner ενισχύει περαιτέρω τη διαφοροποίηση των λύσεων που προσφέρει σε προϊόντα και υπηρεσίες Oracle, παρέχοντας έτσι μια ισχυρή εναλλακτική πρόταση στην αγορά στον τομέα της παροχής τεχνολογικών λύσεων, υπηρεσιών, προϊόντων και λογισμικού.

Η TotalSoft, με την υλοποίηση των λύσεων Primavera της Oracle, καλύπτει μεγάλο μερίδιο της εγχώριας αγοράς διαχείρισης τεχνικών έργων, υποστηρίζοντας πελάτες στη Ρουμανία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Βουλγαρία.

Σήμερα συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον κόσμο –την κατασκευή των Διυλιστηρίων του Jubail στη Σαουδική Αραβία. Ακόμη ένα έργο που υλοποιήθηκε σε τεχνολογία Oracle είναι το portal www.rncis.ro, που επιτρέπει την πρόσβαση σε πληροφορίες για τα τρέχοντα προγράμματα σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ρουμανίας.