Η Uni Systems ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία την εγκατάσταση του contact center της υπηρεσίας Anytime της Interamerican.

Η υλοποίηση του έργου αναβαθμίζει συνολικά τη λειτουργία της υπηρεσίας, δεδομένου ότι τα προϊόντα της Anytime επιλέγονται τηλεφωνικά ή μέσω Internet. Το νέο contact center είναι βασισμένο αμιγώς σε τεχνολογία SIP, χωρίς τηλεφωνικό κέντρο. Η εγκατάσταση του συστήματος περιλαμβάνει πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων της Genesys, η οποία παρέχει καταγραφή (recording) και διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων, ενώ παράλληλα εγκαταστάθηκε σύστημα καταγραφής φωνής μέσω IP.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του κέντρου χρησιμοποιούν softphones με headsets, αντί των παραδοσιακών τηλεφώνων. Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Direct Business Manager της Interamerican, δήλωσε για το έργο: «Η γρήγορη και επιτυχής εγκατάσταση του νέου συστήματος, μας εξασφάλισε μια αξιόπιστη λύση, η οποία υποστηρίζει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της Anytime και ανταποκρίνεται τόσο στις σημερινές, όσο και στις μελλοντικές μας ανάγκες». Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.