Την DELL EMC επέλεξε η Upstream, κορυφαίος accelerator φορητού εμπορίου σε προηγμένες αγορές, προκειμένου να ισχυροποιήσει περαιτέρω τόσο τον πληροφοριακό της εξοπλισμό όσο και την ευρύτερη στρατηγική της για το data centre.

Συγκεκριμένα, ως μέρος του σχετικού project, η DELL EMC Hellas προχώρησε στην υλοποίηση μιας παραμετροποιημένης λύσης ώστε να επιτρέψει στην Upstream να βελτιώσει τη λειτουργία και τη διαχείριση των συνολικά 11 data centres που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να είναι περισσότερο αποδοτικά και αποτελεσματικά. Επιπροσθέτως, η εταιρεία θα είναι σε θέση να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη end-to-end εικόνα ολόκληρης της ΙΤ υποδομής της.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Upstream επέλεξε τις καινοτόμες σουϊτες ViPR SRM και SASuite της DELL EMC, καθώς τα στελέχη της θεωρούν πως διασφαλίζουν σημαντικές δυνατότητες συλλογής και μοντελοποίησης δεδομένων, εκτός από τις λειτουργίες πρόσβασης σε custom reporting απ’ οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή. Αποτέλεσμα; Η Upstream να μπορεί να βελτιώνει την απόδοση της πλατφόρμας της MINT 2.0.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νταλταγιάννης, Επικεφαλής του τομέα IT Systems & Security της Upstream: “Καθώς θεωρούμαστε και είμαστε μια τεχνολογική εταιρεία, τείνουμε να επενδύουμε στις περισσότερο καινοτόμες στρατηγικές που σχετίζονται με τις πληροφοριακές υποδομές, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε πως διαρκώς βελτιώνουμε την επιχειρηματική μας απόδοση. Η DELL EMC Hellas μας επέτρεψε να εγκαταστήσουμε μια customised λύση, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την ευελιξία της ιδιόκτητης πλατφόρμας τεχνολογίας ΜINT 2.0, παρέχοντας τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζονται τα στελέχη της ομάδας των ΙΤ λειτουργιών μας, να διασφαλίσει τη σταθερότητα των παρεχόμενων επιπέδων υπηρεσιών για εφαρμογές που παρέχονται από τα κέντρα δεδομένων μας”.