Μετά τη συνεργασία της με το ΜΙΤ και το άνοιγμα της στην Ν. Αφρική, η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. εταιρεία Vidavo επεκτείνει τις συνεργασίες της και σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Στo πλαίσιo του 1ου Greek Day που διοργάνωσε στις 22 Ιουνίου η Guardian Trust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από κοινού με το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, η Vidavo παρουσίασε σε μέλη του Χρηματιστηρίου τις δραστηριότητές της και το πλάνο ανάπτυξής της στην πολωνική αγορά, το οποίο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει με την πραγμάτωση αύξησης κεφαλαίου και έκδοσης νέων μετοχών.

Η Vidavo παρουσίασε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της τηλεματικής στην υγεία στην πολωνική επενδυτική κοινότητα αλλά και σε σειρά one to one συναντήσεων με τοπικούς φορείς της αγοράς.

Σύμβουλος της εταιρείας είναι η Guardian Trust Χρηματιστηριακή, η οποία και ενεργεί ως αποκλειστικός IPO Partner του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας για την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Vidavo σκοπεύει, εφόσον το αποφασίσουν και τα αρμόδια εταιρικά όργανα, υλοποιώντας το σχετικό business plan, να σχεδιάσει την παράλληλη εισαγωγή της (dual listing) στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας μέχρι τα τέλη του 2010.