Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην αγορά της Κύπρου.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με μερικά από τα σημαντικότερα brands τεχνολογίας διεθνώς και μέσα από ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής, η Westnet αποτελεί στρατηγική επιλογή για πελάτες και προμηθευτές στη διανομή των κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας. Η Westnet θα διαθέσει στην Κυπριακή αγορά το σύνολο των οίκων που αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα.

Στις νέες αποθήκες της Westnet στην Κύπρο υπάρχουν ήδη ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες προϊόντα και με εβδομαδιαίες αποστολές από την Ελλάδα μεταφέρονται ακόμα περισσότερα. Επικεφαλής της θυγατρικής εταιρείας Westnet στην Κύπρο έχει αναλάβει ο Νίκος Τσαρουχάς, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και του marketing σε εταιρείες της Κύπρου και της Ελλάδας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε σχετικά: «Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ίδρυση μας στην Κύπρο. Πιστεύουμε πολύ στη δυναμική της κυπριακής αγοράς και στοχεύουμε να προσφέρουμε και στους Κύπριους πελάτες μας την αξία που μας έχει καταστήσει ως τον απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης».