Η Xerox ανακηρύχθηκε ηγέτιδα στην αγορά των Managed Print Services από την εταιρεία αναλυτών Quocirca, σύμφωνα με την έκθεση «MPS Comes of Age» της τελευταίας για το 2010.

 Για δεύτερη χρονιά στη σειρά, η Quocirca «επιβράβευσε» την Xerox με ηγετική θέση, αναγνωρίζοντας την παγκόσμια παρουσία της, τις υπηρεσίες της που εκτείνονται πέρα από το περιβάλλον γραφείου, ως τα εσωτερικά εκτυπωτικά κέντρα  και τους απομακρυσμένους εργαζομένους, και την τεχνογνωσία της στην ανάληψη των επιχειρησιακών διαδικασιών και διαδικασιών ΙΤ.

Η έκθεση, που παρέχει μια επισκόπηση του μεταβαλλόμενου τοπίου των υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων σε όλη την Ευρώπη, υπογραμμίζει την ιστορία της Xerox στην επίτευξη αποτελεσμάτων για λογαριασμό επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, καθώς και το γεγονός ότι από το 2001 το 100% των μεγάλων εταιρειών-πελατών MPS εξακολουθούν να ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους.

Η Quocirca προβλέπει ότι το 2011 η Xerox θα διευρύνει την ηγετική της παρουσία στην εν λόγω αγορά, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τις μεγάλες επιχειρήσεις μέσω του συνδυασμού των παραδοσιακών υπηρεσιών Xerox με αυτές της ACS, η οποία και αποτελεί πλέον μέλος του Ομίλου Xerox.