Η Xerox διατήρησε για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά των Managed Print Services (MPS), σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca.

Οι κατατάξεις για το 2016 παρουσιάζουν τη Xerox ως ηγέτιδα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Η νέα γενιά MPS της Xerox  προσφέρει τρία στάδια – αξιολόγηση και βελτιστοποίηση, ασφάλεια και ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και απλοποίηση – που έχουν σχεδιαστεί για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο χαρτί και τον ψηφιακό κόσμο, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να βελτιώνουν τις διαδικασίες εγγράφων αυξάνοντας τα έσοδα και μειώνοντας το κόστος αλλά και να είναι σε θέση να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Μέσα από τις υπηρεσίες MPS της Xerox, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναθέσουν τη διαχείριση των εκτυπώσεών τους και να μειώσουν τα κόστη τους μέχρι και 30%. Η έκθεση Quocirca, η οποία αναλύει τους παρόχους της παγκόσμιας αγοράς MPS, αναφέρεται στη Xerox όσον αφορά «στο εύρος και στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών (της) για όλα τα μεγέθη οργανισμών, το οποίο ενισχύεται από ένα διευρυμένο φάσμα λύσεων αυτοματισμού ροής εργασιών», ως απόδειξη για την συνεχιζόμενη ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο. «Η Xerox είναι εδραιωμένη στην αγορά MPS, – και αυτό αποδεικνύεται και πάλι με το γεγονός ότι βρίσκεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση», δήλωσε η Louella Fernandes, Associate Director της Quocirca.