Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του πρώτου τριμήνου 2016, η Xerox παραμένει πρώτη στο σύνολο των Α3 Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Συστημάτων (MFPs) με ποσοστό 24,39%, αυξάνοντας τις εγκαταστάσεις της, τόσο σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2015, όσο και σε σχέση με τη συνολική αγορά.

Επιπλέον, παρά την πτώση που κατέγραψε η αγορά των A4 lasers σε σχέση με πέρσι, η Xerox κατάφερε να αυξήσει κατά 9% τα ποσοστά της, βελτιώνοντας το μερίδιό της στην ελληνική αγορά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης που προσφέρει η Xerox σε επιλεγμένες Α4 συσκευές, με επίσκεψη τεχνικού στο χώρο του τελικού πελάτη.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Infosource, o Χάρης Τράμπας, Marketing & Sales Director της Xerox Hellas, έκανε, μεταξύ άλλων, στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για η νέα σειρά MFPs συσκευών “i-series”, τα οποία, εξοπλισμένα με την εξελιγμένη τεχνολογία ConnectKey και με έτοιμες προς χρήση εφαρμογές (apps), μπορούν να επιταχύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες, παρέχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.