Στο πλαίσιο του HP Discover 2012, η HP ανακοίνωσε νέες και βελτιωμένες λύσεις Information Optimization Solutions, λύσεις που βοηθάνε τους CIOs να διαχειριστούν, να κατανοήσουν και να δράσουν σύμφωνα με την ποικιλία, την ταχύτητα και τον όγκο των οργανωμένων δεδομένων, εκμαιεύοντας το μέγιστο “Return on Information”. Φρανκφούρτη, του απεσταλμένου μας Γιώργου Φετοκάκη

Στο πλαίσιο του HP Discover 2012, η HP ανακοίνωσε νέες και βελτιωμένες λύσεις  Information Optimization Solutions, λύσεις που βοηθάνε τους CIOs να διαχειριστούν, να κατανοήσουν και να δράσουν σύμφωνα με την ποικιλία, την ταχύτητα και τον όγκο των οργανωμένων δεδομένων, εκμαιεύοντας το μέγιστο “Return on Information.” Το Return on Information αποτελεί την αξία που ένας οργανισμός δημιουργεί από τις επενδύσεις του σε λύσεις διαχείρισης της πληροφορίας, αποκτώντας επίγνωση των δεδομένων του ώστε να πάρει καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις.

Με τις νέες λύσεις των Autonomy και HP Vertica, συνεπικουρούμενες από τις νέες λύσεις HP Converged Infrastructure, η HP επιτρέπει σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις να εξάγουν και να εκμεταλλευτούν πληροφορίες από τα δομημένα, ημι-δομημένα και αδόμητα δεδομένα τους. «Τα επόμενα χρόνια, το Return on Information θα αποτελέσει το πιο σημαντικό δείκτη επιτυχίας για τους οργανισμούς» δήλωσε ο George Kadifa, Executive Vice President, Software, HP. «H HP θα συνεχίσει να επενδύει και να αναπτύσσει λύσεις και υπηρεσίες που θα αξιοποιούν τον όγκο, την ποικιλομορφία και την αστάθεια της πληροφορίας, ώστε να προσφέρει πραγματική αξία στους πελάτες μας».

Η HP βοηθά τους πελάτες να διαχειριστούν την πληροφορία με ένα «έξυπνο» οικοσύστημα
Για να ικανοποιήσει την ανάγκη για τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη των συστημάτων Big Data, η HP ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της HP AppSystems. Η Autonomy Legal Performance Suite προσφέρει μια περιεκτική, βασισμένη στο cloud, πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους οργανισμούς στον εξορθολογισμό της διακυβέρνησης οποιασδήποτε πληροφορίας. 

Υποστηριζόμενη από το Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL), η πλατφόρμα αυτή δημιουργεί indexes όλων των enterprise data, τα οποία αποτελούν τα θεμέλια για μια integrated, υψηλής αποδοτικότητας, στρατηγικής διαχείρισης της πληροφορίας.Το HP Proactive Care for SAP βελτιστοποιεί μια υποδομή που τρέχει λύσεις της SAP, επιτρέποντας την ταχύτερη ανάλυση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων, ενώ το νέο, βελτιωμένο,  χαρτοφυλάκιο λύσεων HP Converged Storage εξαλείφει την πολυπλοκότητα διαχείρισης, μειώνει το κόστος και επιταχύνει την πρόσβαση στην πληροφορία, σε virtualized, cloud και Big Data περιβάλλοντα.

“Κατανοώντας” τα δεδομένα
Το HP Vertica Analytics Platform 6.1 αποτελεί τη νέα γενιά analytics, η οποία έχει αναπτυχθεί έχοντας ως στόχο τη βελτιστοποίηση των Big Data. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιούν και να εκμεταλλεύονται τα Big Data με αύξηση στις επιδόσεις,analytics packs, βελτιωμένη ενσωμάτωση με το Hadoop και απλοποιημένες υλοποιήσεις του Amazon EC2 cloud.

Η νέα λύση HP Telco Big Data and Analytics επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας να μετατρέψουν δεδομένα από μια ποικιλία πηγών, αλιεύοντας με έξυπνο τρόπο την πληροφορία. Εκμεταλλευόμενο το HP Big Data analytics software, όπως και την εμπειρία της HP στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την έρευνα, τη διαχείριση πληροφορίας και τη επιχειρηματική ευφυΐα, το HP Telco Big Data and Analytics δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους να διαχειρίζονται, να αναλύουν και τα χρησιμοποιούν τα σχετιζόμενα με την επιχείρηση, δομημένα και αδόμητα δεδομένα.

Ταχύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις
Η Autonomy Marketing Performance Suite παρέχει μια περιεκτική, βασισμένη στο cloud, πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αυξήσουν σημαντικά τα μερίδια αγοράς τους, βελτιστοποιώντας τα έξοδα στο μάρκετινγκ και αυξάνοντας τα έσοδα σε όλα τα επίπεδα.  Η πλατφόρμα αποτελείται από ένα περιεκτικό σετ λύσεων, που περιλαμβάνουν τα pay-per-click optimization, web content management, rich media management, αλλά και call center, social media και sentiment analytics.