Η Intelli Solutions, ως επίσημος αντιπρόσωπος της 3i-Infotech για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες της περιοχής ΜΕΑ, γνωστοποιεί ότι οι οργανισμοί FIMBank plc και London Forfaiting Company Ltd, δυο εταιρείες που αποτελούν μέλος του ομίλου FIMBank Group, είναι οι νικητές των βραβείων της σημαντικής διάκρισης Leaders in Trade Awards για το 2009, που διοργανώνει το Global Trade Review (GTR).

Σ’ αυτή την βράβευση η FIMBank plc αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη οργάνωση Factoring (‘Best Factoring House’), ενώ η London Forfaiting Company Ltd  κατοχύρωσε τον τίτλο της καλύτερης Forfeiting οργάνωσης ( ‘Best Forfaiting House’) για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι δύο εταιρίες στηρίζουν την πλήρη λειτουργία τους   στο προϊόν Kastle Factoring, της 3i-Infotech. Το GTR  είναι το ηγετικό περιοδικό που απευθύνεται στην διεθνή αγορά  trade finance με αντικείμενο και κοινό τα σημαντικότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, credit insurers, traders, νομικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους.

Ο ετήσιος διαγωνισμός «Leaders in Trade» στοχεύει στο να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες του περιοδικού να εκφράσουν την άποψη τους στο ποια χρηματοοικονομικά ιδρύματα αριστεύουν στην κατηγορία τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς.Η FIM Business Solutions παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες σε οργανισμούς που εντάσσουν καινοτομική τεχνολογία που βελτιώνει την αποδοτικότητα τους με ολοκληρωμένες λύσεις  στους τομείς του Application Service Provision, Business Process Outsourcing και Hosting Facilities στην αγορά των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η καθολική λειτουργία της  FIMBank plc’s Factoring  καθώς και τωνjoint venture συνεργατών της παγκόσμια βασίζεται στο  3i-Infotech Kastle Factoring, που υλοποίησε η FIM Business Solutions. Το 3i-Infotech Kastle Factoring θεωρείται ένα από τα κορυφαία λογισμικά στο χώρο του Factoring, σύμφωνα με τους εγκυρότερους αναλυτές.