Η SAP Hellas και οι συνεργάτες διοργανώνουν του SAP Forum 2010, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Στόχος του φετινού συνεδρίου είναι η ανάδειξη λύσεων και πρακτικών που δίνουν ώθηση στην ενδοεπιχειρησιακή Καινοτομία και την ενεργή Επιχειρηματικότητα, οι οποίες αποτελούν τους πλέον αναγκαίους άξονες για την έγκαιρη και συνεχή προσαρμογή των επιχειρήσεων στις σύγχρονες απαιτήσεις. Κορυφαία στελέχη από την ελληνική αγορά και σημαντικοί ομιλητές από το εξωτερικό έρχονται για να δώσουν απαντήσεις σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους από την αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής της SAP, αλλά και παραδείγματα εφαρμοσμένης καινοτομίας που βοήθησαν τις επιχειρήσεις τους να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.Στο κεντρικό πάνελ ομιλητών συμμετέχουν οι Απόστολος Πεταλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Φουρλής Συμμετοχών, Χαράλαμπος Ξυλούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Sprider Stores και Μιχάλης Ραμάκης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Διεθνών Δραστηριοτήτων της Genesis Pharma.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Jeffrey Word, Vice President of Product Strategy της SAP AG, o οποίος θα αναδείξει τις τάσεις που διαφαίνονται στον τομέα των λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.