Ο Όμιλος Printec, εταιρεία παροχής συστημάτων αυτοματοποίησης συναλλαγών και η Verifone, εταιρεία παροχής λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών, παρουσιάζουν τις νέες λύσεις αυτόματων συναλλαγών, οι οποίες έχουν προκύψει από την αμοιβαία συνεργασία των δυο εταιρειών.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, διοργανώνεται μια σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Βουκουρέστι, Σόφια, Ζάγκρεμπ και Μπρατισλάβα, όπου συνεργάτες και πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις και να συνομιλήσουν με υψηλά στελέχη των δύο εταιρειών. Η σχετική  εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο King George.

Καθώς η νέα γενιά των λύσεων αυτόματων συναλλαγών αποκτά μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, η VeriFone και η Printec, αναπτύσσουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές που προσφέρουν ταχύτητα, βελτιωμένη αποδοτικότητα και αυξημένη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τεχνολογίες όπως Near Field Communications (NFC) και Payware for mobile (τα smart phones μετατρέπονται σε τερματικά πληρωμών), λύσεις Self checkout & Self scanning για σουπερ μάρκετ, μηχανήματα αυτόματων πληρωμών, εξωτερικά μηχανήματα πληρωμής για πρατήρια καυσίμων (Pay@pump), έξυπνες κάρτες δημοτών για πολλαπλές χρήσεις (βιβλιοθήκες, αστικές συγκοινωνίες, μουσεία κτλ), αυτόματα συστήματα συλλογής κομίστρων κ.α.