Μια νέα οικογένεια λύσεων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέψει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μετακινηθούν με ταχύτητα και ευκολία στο cloud, εξαλείφοντας ταυτόχρονα ορισμένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την υιοθέτησή του, λανσάρισε η Oracle.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα στους CIOs να αποκτήσουν μια σειρά από καινούριες επιλογές αναφορικά με το που θα αναπτύξουν το επιχειρηματικό λογισμικό τους, καθώς επίσης και ένα φυσικό μονοπάτι ώστε να μεταφέρουν με χαρακτηριστική ευκολία κρίσιμες εφαρμογές από τις ίδιες τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στο cloud.

Πλέον, η Oracle απλοποιεί την διαδικασία της μετάβασης για οποιαδήποτε επιχείρηση και ανεξαρτήτως τομέα που δραστηριοποιείται, επωφελούμενη από την αυξημένη απόδοση, το μειωμένο κόστος και την ανάπτυξη της καινοτομίας που εξασφαλίζει ως πλεονεκτήματα το Oracle Public Cloud Services “τρέχοντας” τις όπου επιθυμούν: Είτε στο Oracle Cloud ή στο δικό τους datacenter.

Όπως ανέφερε ο Thomas Kurian, πρόεδρος της Oracle: “Είμαστε δεσμευμένοι να στηρίζουμε τους πελάτες μας να μετακινηθούν στο cloud, παίζοντας ενεργό ρόλο στην επιτάχυνση της αναζήτησης και επίτευξης καινοτομίας, στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανάπτυξης, καθώς επίσης και στην καθοδήγηση του εταιρικού μετασχηματισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, η Oracle ανακοίνωσε μια σειρά από νέες υπηρεσίες cloud, ενώ παράλληλα αποτελούμε τον πρώτο κατασκευαστή δημόσιου cloud που παρέχει στους οργανισμούς την απόλυτη επιλογή αναφορικά με το που και πως επιθυμούν να “τρέξουν” το Oracle Cloud”.