Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2012 για τη Γερμανός, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου.

Η Γερμανός εδραιώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών ως one stop shop για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, επενδύοντας περαιτέρω στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, όπως η ποιοτική εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι οικονομικές προτάσεις, αλλά και οι πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το service συσκευών και laptop, η επιστροφή χρημάτων και το ticketing.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο συνέδριο, παρά την ένταση του ανταγωνισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, οι δυναμικές επιδόσεις συνεχίστηκαν, με τα καταστήματα Γερμανός να πραγματοποιούν περισσότερες από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και να υποδέχονται πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες.

Στα ορόσημα της χρονιάς για το Δίκτυο, συγκαταλέγονται οι υψηλές πωλήσεις προϊόντων ΟΤΕ, με τις νέες συνδέσεις ADSL να αυξάνονται κατά 41% σε σχέση με το 2011 και τις συνδρομές ΟΤΕ TV να ενισχύονται εντυπωσιακά, αλλά και η αύξηση των πωλήσεων smartphones, με το ποσοστό τους να διαμορφώνεται στο 44% του συνόλου των συσκευών.
 
Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισαν και οι υπηρεσίες που διαθέτει η Γερμανός στους πελάτες της, με περίπου 400.000 πελάτες να επιλέγουν τα καταστήματα του Δικτύου για το service των συσκευών τους και 130.000 πελάτες να απευθύνονται στη Γερμανός για τις ψηφιακές τους εκτυπώσεις.