Η Vodafone παρουσιάζει το Vodafone@ The Mall Athens, ένα κατάστημα που θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης.

Σχεδιασμένο από κοινού με τον Όμιλο Vodafone, αποτελεί το πρώτο κατάστημα  για τη Vodafone παγκοσμίως. Το κατάστημα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία, όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές (applications), service συσκευών, καθώς και το γρήγορο, ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Η υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Vodafone γίνεται μέσω tablets, ενώ παράλληλα, σημαντική είναι η συμβολή της ομάδας Internet. Επίσης, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους μέσα από το πρόγραμμα bsafeonline, αλλά και να ανακυκλώσει τα παλιά του κινητά και αξεσουάρ. (φώτο: Vodafone@ The Mall Athens)