Η 14η γενιά Dell EMC PowerEdge servers υπόσχεται μια κλιμακούμενη, αυτοματοποιημένη και ασφαλή υπολογιστική πλατφόρμα για παραδοσιακές και εγγενείς στο cloud (cloud-native) εφαρμογές.

Η κλιμακούμενη αρχιτεκτονική για επιχειρήσεις των Dell EMC PowerEdge servers βοηθά τους πελάτες να εναρμονίσουν την αποδοτικότητά τους με τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες, χάρη στην προηγμένη απόδοση, τόσο για παραδοσιακές, όσο και για virtualized αλλά και cloud-native εφαρμογές, στο πλαίσιο ενός software-defined data center. Παράλληλα, η έξυπνη αυτοματοποίηση της νέας γενιάς servers επιτρέπει στα στελέχη ΙΤ να εστιάσουν σε εργασίες κρίσιμες για τις επιχειρησιακές ανάγκες (mission-critical), οι οποίες προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και στην επιχείρηση.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι ενσωματωμένες λειτουργίες ασφάλειας (ασφαλής εκκίνηση με κρυπτογράφηση, κλείδωμα και διαγραφή συστήματος) που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προασπίσουν, να εντοπίσουν, να επαναφέρουν, και να αποσύρουν τους PowerEdge servers. Όλα τα μοντέλα της 14ης γενιάς συνοδεύονται με επεξεργαστές Intel Xeon Scalable, ενώ η πιο πιο προηγμένη σειρά PowerEdge servers περιλαμβάνει συστήματα σε μορφή rack και blade.