Σε μια σημαντική νίκη για την ελληνική επιχειρηματικότητα εξελίχθηκε η πολύμηνη διαδικασία διαγωνισμού για την αποκλειστική διεξαγωγή παγκοσμίως, των υψηλού κύρους εξετάσεων του βρετανικού δημοσίου σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Οι εξετάσεις αυτές οδηγούν σε πιστοποιήσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αγορά και έχουν υιοθετηθεί από όλους τους διεθνείς οργανισμούς. H PEOPLECERT επιλέχθηκε ειδικότερα, από τον βρετανικό οργανισμό AXELOS (εταιρεία με συμμετοχή 51% της Capita και 49% του βρετανικού δημοσίου) ανάμεσα σε παγκόσμιες εταιρίες-κολοσσούς, μετά την ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης που διήρκεσε πλέον των εννέα μηνών.

Σύμφωνα με το νέο πολυετές συμβόλαιο της αποκλειστικής συνεργασίας που υπογράφηκε, από τον Ιανουάριο του 2018 η PEOPLECERT θα είναι ο μοναδικός πάροχος εξετάσεων για επαγγελματικές πιστοποιήσεις, πιστοποιώντας πάνω από 500.000 επαγγελματίες ετησίως σε περισσότερες από 160 χώρες. Οι πιστοποιήσεις της AXELOS περιλαμβάνουν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους βέλτιστης πρακτικής στον τομέα της διαχείρισης υπηρεσιών Πληροφορικής, όπως το ITIL , PRINCE2 και πολλά άλλα.

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος απασχολεί 180 άτομα, σημαντικό μέρος των οποίων ανήκει στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) που ασχολείται με την ανάπτυξη καινοτόμου λογισμικού και συστημάτων για την υποστήριξη των συνεργατών του Ομίλου σε όλο τον κόσμο.