Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cisco, κατά το β’ οικονομικό τρίμηνο, που έληξε στις 26 Ιανουαρίου, τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στα 12,1 δις. δολ., αυξημένα κατά 5% σε ετήσια βάση. Επίσης, τα καθαρά της έσοδα αυξήθηκαν κατά 44% στα 3,1 δις. και τα κέρδη της ανά μετοχή αυξήθηκαν στα 0,59 δολ. από 0,40 πέρυσι.

Ωστόσο, τα ποσά αυτά περιλαμβάνουν φορολογικά οφέλη της τάξης των 926 εκατ. περίπου από διακανονισμό με το Internal Revenue Service των Η.Π.Α. Η Cisco αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία «απομάκρυνσης» από τον καταναλωτικό τομέα της λιανικής, καθώς προσπαθεί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στο επιχειρησιακό και στο cloud computing, συναγωνιζόμενη εταιρείες όπως η Hewlett-Packard και η IBM.

Τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε, δε, ότι ελπίζει να διπλασιάσει τα έσοδά της από λογισμικό μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια, ενώ σκοπεύει να επεκτείνει τις managed και συμβουλευτικές υπηρεσίες της. Αυτή τη στιγμή τα έσοδα της από λογισμικό ανέρχονται στα 6 δις. δολ. Τέλος, η εταιρεία αναμένει πως το επόμενο τρίμηνο τα έσοδά της θα αυξηθούν 4-6%.