Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας Start-up” στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας - Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη της CollegeLink, της 1ης πλατφόρμας εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας.

Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε 12 start-ups (Taxibeat Ltd., Douleutaras.gr, Sleed, Convert Group, TailWind, Wizzit, Indice, Agora Trading, Yuboto, Growth, Yoda.gr, Pitchstor), οι οποίες αναζητούσαν στελέχη για την κάλυψη των αναγκών τους σε προσωπικό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο καθ. Δημήτριος Μπουραντώνης, Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του ΟΠΑ και ο καθ. Γεώργιος Δουκίδης, Ιδρυματικός Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με τους υποψήφιους φοιτητές και αποφοίτους, όπως και με τις εταιρείες που συμμετείχαν.