Σημαντικό αριθμό Διευθυντών Πληροφορικής & Οργάνωσης από τις μεγαλύτερες εταιρείες των χώρων των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας (φαρμακοβιομηχανίες, καπνοβιομηχανίες, αυτοκινητοβιομηχανίες, εταιρείες τροφίμων), των κατασκευαστικών εταιρειών και λοιπών κλάδων συγκεντρώνει και φέτος το IT Directors Forum '08, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στο Sofitel Athens Airport.

To ΙΤ Directors Forum, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί το Συνέδριο που έχει προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις όλων όσοι ασχολούνται με την Επιχειρησιακή Πληροφορική. Με Keynote Speaker τον Thomas Koulopoulos και πλήθος ακόμη διεθνών ομιλητών, καθώς επίσης και με πάνελ Ελλήνων IT Directors, οι διευθυντές και τα στελέχη πληροφορικής θα μπορέσουν να  μετρήσουν τη συνεισφορά τους  στην καινοτομία της επιχείρησης, να διευρύνουν  το ρόλο τους και να τον εναρμονίσουν με τις προσδοκίες του business.

Ο διάλογος μεταξύ των IT Leaders και των προμηθευτών τους που έχει ανοίξει από το netweek και το netFAX κορυφώνεται την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

Για συμμετοχές και για επιπλέον πληροφόρηση για τους ομιλητές, τα βιογραφικά τους και την εξέλιξη του προγράμματος, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του συνεδρίου www.itdirectorsforum.gr ή να επικοινωνήσετε με την Χαρά Κατσαρού στο τηλέφωνο 210-6617777 (εσωτ. 153).