Η Microsoft Ελλάς πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά το συνέδριο Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, την Τρίτη, 9 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει επιχειρήσεις οποιουδήποτε κλάδου και μεγέθους να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν ψηφιακά, στην εποχή του digital transformation. Ανάμεσα στα highlights του event αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή της keynote ομιλήτριας, Nilofer Merchant, business visionary και best-seller συγγραφέως, την οποία αποκαλούν “Jane Bond” της καινοτομίας, για την ικανότητά της να καθοδηγεί Fortune 500 και startup επιχειρήσεις.

Με περισσότερα από 100 προϊοντικά launches στο ενεργητικό της και θεωρούμενη ανάμεσα στους top business gurus από τους Thinkers 50, η Nilofer έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσκεκλημένη του Microsoft Summit, για να μοιραστεί με το κοινό καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων.

Σημαντική θα είναι και η συμβολή της McKinsey & Company για το πώς το digital transformation μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στις σημερινές επιχειρήσεις. Στις παράλληλες δράσεις του event το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει εμπειρίες όπως Internet of Things, Extended Reality, Productivity in Action, Antipiracy κ.ά., μέσω live demos.