Μία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας βασισμένα στο ενοποιημένο δίκτυο επικοινωνιών κινητής, σταθερής & Internet, παρουσίασε η WIND Ελλάς.

Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (26/10/10) σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing Σταθερής Τηλεφωνίας & Εμπορικού Τμήματος Εταιρικών Πελατών της WIND Ελλάς, ανέφερε σχετικά: «Χάρη στην ενοποίηση των δικτυακών υποδομών μας και των συστημάτων πληροφορικής, σας παρουσιάζουμε το WIND One, μία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας, τα πρώτα προϊόντα πραγματικής σύγκλισης Σταθερής, Κινητής Τηλεφωνίας και Broadband στην ελληνική αγορά».

Το WIND One είναι μία εντελώς νέα Οικογένεια Υπηρεσιών Επικοινωνίας η οποία προσφέρει επικοινωνία χωρίς περιορισμούς: Τηλεφωνία & Βroadband Internet από το κινητό και το σταθερό. Το WIND One αφορά σε ένα σταθερό και ένα κινητό νούμερο και προσφέρει: α) Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό, β) Διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό, γ) Προσφέρει broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό, και δ) Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού.

Τα προϊοντικά χαρακτηριστικά του WIND One σχεδιάστηκαν με βάση τις δυνατότητες που προσφέρει η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της WIND. Το WIND One διατίθεται μέσα από 4 πακέτα επικοινωνίας, τα WIND One S, M, L & XL, καθένα από τα οποία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με τον τρόπο ζωής του καταναλωτή.