Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate SFA στην εταιρεία Στ. Τσαγκαράκης & ΣΙΑ Ε.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στη διανομή Μπαταριών και Αναλώσιμων Ψηφιακής Τεχνολογίας, σε μαγαζιά χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Νότια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το BizeGate SFA κάλυψε τις άμεσες λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες, των εν κινήσει και απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας και ειδικότερα των εξωτερικών πωλητών, merchandisers, τιμοληπτών και των υπεύθυνων διαχείρισης έργων καταγραφής τιμών ή ερευνών αγοράς, των υπευθύνων διαχείρισης των αποθηκών, των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων, καθώς και των πελατών, που επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης, από την εταιρεία. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε, σε cloud server περιβάλλον, μέσα από τις υποδομές της Regate και του Microsoft S+S Incubation Center, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα του συστήματος, να ξεπερνάει το 99,999%.

Ταυτόχρονα οι φορητές συσκευές Symbol Motorola ES/400 προσφέρουν, όλες τις λειτουργίες που μπορεί να χρειαστούν σε έναν mobile worker, όπως φωτογράφηση του σημείου, barcode scanning και full πληκτρολόγιο, για καταγραφή σχολίων.