Η νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας (www.aia.gr), με νέα αρχιτεκτονική, λιτή δομή και σύγχρονη αντίληψη, εκφράζει το πνεύμα της εποχής που ζητά ευκολία, κινητικότητα, διάδραση και άμεση πληροφορία. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, κάθε μέρα περίπου 9,500 χρήστες (μοναδικοί επισκέπτες / absolute unique visitors) επισκέπτονται τη σελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά και τις καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρει το νέο site, είναι το “responsive design”, τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή του site σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης καθώς και στις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων web browsers, σύντομος οδηγός αεροδρομίου σε 7 ακόμη γλώσσες, εφαρμογή “e-parking” που επιτρέπει την προ-κράτηση στους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου και παρατήρηση αεροσκαφών, μέσω του multimedia gallery της ιστοσελίδας.

Παράλληλα, ξανασχεδιάστηκε και πολύ σύντομα θα προσφέρεται η ανανεωμένη εφαρμογή «ATH airport», για iPhone, Android και Windows με πληροφορίες αεροδρομίου, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει και η λειτουργία του νέου διαδραστικού χάρτη του αεροδρομίου, αναπτυγμένου σε HTML5, για όλες τις διαθέσιμες συσκευές.