Η SingularLogic λάνσαρε μια νέα εφαρμογή λογισμικού «SingularLogic Artius», η οποία απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει  όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα των εφαρμογών της SingularLogic όπως, ταχύτητα, φιλικό περιβάλλον εργασίας, γρήγορη εγκατάσταση, λειτουργικότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και υποστήριξη από το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν κατά την  καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, όπως γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών,  καλύτερο έλεγχο των πωλήσεων και του καταστήματος, παρακολούθηση της αποθήκης, ενώ τα τεχνικά και λοιπά χαρακτηριστικά της, διασφαλίζουν μέγιστα επιχειρηματικά οφέλη στην επιχείρηση που την επιλέγει.

Παράλληλα προσφέρει ένα σύνολο από επιλογές διασύνδεσης με εξειδικευμένο εξοπλισμό λιανικής, όπως PoS (Point-of-Sales) συστήματα, tablet PC’s, φορολογικούς εκτυπωτές, οπτικούς αναγνώστες/scanners, κάμερες ασφαλείας, αναγνώστες καρτών, καθώς και ζυγιστικές μηχανές και ζυγιστικά συστήματα νέας γενιάς. Η παραμετροποίηση και το reporting της εφαρμογής γίνονται μέσω ενός web περιβάλλοντος, το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση. Η νέα λύση θα παρουσιαστεί στην έκθεση “Mini Market & Περίπτερο”.