Τη διάθεση της νέας σειράς όλα-σε-ένα υπολογιστών Quest στις 24”ανακοίνωσε πρόσφατα η Info Quest Technologies, παρουσιάζοντας κλασικά μοντέλα, αλλά και μοντέλα με οθόνη αφής σε πολύ δελεαστικές τιμές.

Το design και η εξοικονόμηση χώρου που επιτυγχάνεται καθώς οι νέοι desktop δεν διαθέτουν το παραδοσιακό κουτί/case, δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που κάνουν τους νέους Quest διαφορετικούς. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα χαρακτηριστικά των Windows 8, τα νέα μοντέλα επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση των νέων χαρακτηριστικών του πιο εξελιγμένου λειτουργικού στον κόσμο.

Επιπλέον τα μοντέλα της σειράς Quest All in One Touch διαθέτουν νέες οθόνες πολλαπλής αφής. Με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel, μοναδικές δυνατότητες, όπως η ειδική υποδοχή για τοποθέτηση δεύτερου δίσκου SSD, και μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χαρακτηριστικών, οι νέες σειρές Quest All in One και Quest All in OneTouch καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρήσεων.

Για την υποστήριξη των νέων μοντέλων, όπως και για όλους τους υπολογιστές Quest, η Info Quest Technologies έχει σχεδιάσει και προσφέρει το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης– τις υπηρεσίες Quest Easy– που περιλαμβάνουν πακέτα επέκτασης της εγγύησης, διευρυμένη υποστήριξη με άμεση απόκριση, τηλεφωνική και onsite υποστήριξη, ώστε κάθε χρήστης υπολογιστή Quest να μπορεί να αξιοποιεί στο μέγιστο τον υπολογιστή του.