Η LAMDA Hellix, βραβευμένη πρόσφατα ως Best Regional Data Center Operator 2009 στην Ευρώπη, λανσάρει νέες οικονομικές υπηρεσίες Data Center 1/2 και 1/3 ικριώματος στο Neutral World-Class Data Center της, στοχεύοντας την αγορά του E- Business & Small Scale Disaster Recovery.

Πιο συγκεκριμένα μέσω των νέων οικονομικών πακέτων παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας εξοπλισμού εντός του Neutral World-Class Data Center της LAMDA Hellix, ξεκινώντας από υποδομή 1/3 ή 1/2 ικριώματος (rack) με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σύμφωνα με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πελάτη.

Ακόμα, η φιλοξενία παρέχεται σε συνδυασμό επιλογής οποιουδήποτε τύπου (IP, Metro-Ethernet, Internet κλπ) και ταχύτητας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με υψηλότατες διαθεσιμότητες (99,99%), τόσο από εγχώριους όσο και από διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, δήλωσε σχετικά: “Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς για προσιτές, αξιόπιστες, πιστοποιημένες και υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες, πιστεύουμε ότι οι Νέες υπηρεσίες μας θα τύχουν ευρείας αποδοχής, τόσο από την αγορά του E-business, όσο και από την αγορά του Small Scale Disaster Recovery”.