Η Verbund παρουσιάζει τα νέα προγράμματα Green Home I Night & Green Home ΙI Night καθώς και Business I Industrial & Business II Industrial, τα οποία απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις, αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα Green Home I Night απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες που ανήκουν στην κατηγορία τιμολογίου Γ1Ν, των οποίων η συνολική ημερήσια κατανάλωση ρεύματος ξεπερνά τις 500 Κwh ανά μήνα και προσφέρει έκπτωση  10%, ενώ αντίστοιχα, οι οικιακοί χρήστες με συνολική ημερήσια κατανάλωση πάνω από 750Kwh ανά μήνα, μπορούν να επιλέξουν το Green Home ΙI Night και να επωφεληθούν έκπτωσης 15%.

Από την άλλη, για τις επιχειρήσεις που ανήκουν στην κατηγορία τιμιλογίου Γ21Β, η Verbund με το πρόγραμμα Business I Industrial προσφέρει κλιμακωτή έκπτωση στο ποσό που αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Η έκπτωση ξεκινά από 10% και αφορά στα πρώτα 200 ευρώ που δαπανούνται ανά τετράμηνο για την ηλεκτρική ενέργεια.

Παράλληλα, για όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία Γ22B, με το πρόγραμμα Business II Industrial προσφέρεται σταθερή έκπτωση 2% στο ποσό που αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια.